My Ménière

Dit is een app/game over mijn ervaringen met de ziekte van Ménière. Ik heb deze app gemaakt om mijn ervaringen over de ziekte van Ménière te delen. Het is soms moeilijk uit te leggen wat de symptomen en de problemen van deze ziekte zijn. Vaak heb ik ook geen zin om het steeds opnieuw te moeten vertellen, dus daarom heb ik deze app gemaakt. Misschien helpt het anderen ook om een beter begrip te krijgen over het hebben van de ziekte van Ménière. Of voor mensen die de ziekte hebben om uit te leggen wat het is. In deze app kun je wat informatie en links over de ziekte van Ménière vinden, en u kunt een aantal symptomen ervaren zoals: Tinnitus en Vertigo. En natuurlijk, er is een quiz spelletje met een beetje een Ménière twist. Oh, en voor iedereen die gewoon het spelletje speelt en niet zijn geïnteresseerd in de ziekte van Ménière. Ja, de geluiden en bewegende delen zijn vervelend, dat is het hele punt van het spel. En om ‘vals’ te spelen kan je altijd het geluid uitzetten.

Blue red aaaargh!

A platform game. Only two buttons, one to jump and one to change colour. Change your hero’s colour to the colour of the obstacle you hit. 

OSX Desktop app

Wipe the doodle

Guess the doodle before the time runs up. More than 200 doodles. In English and Dutch.

Patateend the Game

A game. By touching the screen move the Duck. Collect as many bubbles as you can. Avoid anything else than bubbles.

Clean your Aura

A simple app to clean your aura. Just take a little time to focus on yourself. Made it just for fun. So relax and chill, take 40 seconds to unstress. No hocus pocus.

Amsterdam – 1058 NL – Legmeerplein 20 III
+31 06 41 28 80 40

rick@rickdoornhein.nl